Med fokus på hantverk och kvalitet.

Om oss

Din lokala solskyddsspecialist.

Hos oss på Rullux Markis och Persienn hittar du ett brett utbud av produkter för både inne- och utomhusbruk. Vi har butiker i Lund, Helsingborg, Kristianstad och Linköping. Men välkomnar kunder även från Malmö, Trelleborg och Norrköping mfl. I våra butiker kan du komma in för att titta på våra produkter, men vi kan också göra hembesök hos dig för att ge tips och råd kring hur markiser, persienner, rullgardiner kan ge ett behagligt ljus och klimat.

Med kompetens som sträcker sig ända tillbaka till 70-talet var det en självklarhet att starta egen tillverkning och vara oberoende av avtal med leverantörer. Detta gör att vi alltid kan garantera att ni som kunder rekommenderas rätt produkt utifrån era önskemål och behov. Målsättningen och visionen för oss är inte att vara eller bli störst utan vara det självklara och pålitliga lokala valet som solskyddsleverantör till er.

För att våra produkter ska leva upp till våra höga krav och möta våra kunders förväntningar väljer vi noga våra producenter som förser vår produktion med material och leverantörerna som kompletterar produkterna vi tillverkar.

Visa bild