Stil och funktion — på dina villkor.

Service & tjänster


Vi finns representerade på fem orter i Sverige: Helsingborg, Kristianstad, Linköping, Lund och Ystad. På alla orter har vi kompetens och utbildad personal som kan hjälpa er att hitta den solskyddslösning som lever upp till era förväntningar. Vi kommer till er och gör kostnadsfria hembesök och råder er i ert beslut kring rullgardiner, persienner, lamellgardiner, panelgardiner, plisségardiner och markiser.

Rådgivning

Vi hjälper dig att hitta det solskydd som är rätt för just dig. Besöker ni någon av våra utställningar finns alla produkter representerade för att underlätta i ert beslut och val av solskydd. Behöver ni hjälp och råd kring reparationer av era markiser, rullgardiner, persienner mm. är ni välkomna att ställa frågan till oss. Med vår långa erfarenhet i branschen har vi god kompetens om solskydd och hur ni sköter service och reparationer av dem. Kom gärna in över en kaffe så hjälper vi dig att hitta solskyddslösningen som passar just dig och ditt hem.

Anpassat efter dina behov

Med en stor variation av anpassningsbara solskydd, hjälper vi dig att hitta rätta lösning. Därefter tillverkar vi allt efter dina önskemål och mått. Vi gör även ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning på plats, allt för att du ska få ett solskydd som passar just dig.

Egen tillverkning

Våra produkter tillverkas i vår fabrik i Lund, allt för att säkerställa kvalitén. Som privatägd fristående aktör med egen tillverkning kan vi med fördel leverera efter era önskemål. Hantverket och kunskapen bakom våra produkter är något vi alltid varit stolta över.

Montering

Våra kunniga montörer hjälper dig med installation av ditt nya solskydd. Med lång erfarenhet och stor kunskap så ser våra montörer till att det nya solskyddet monteras korrekt, allt för att du ska kunna njuta av en solskydd som håller i många år framöver. Givetvis kan vi även hjälpa er med service och reparationer av befintliga produkter.