Är du vår nästa solskyddsmontör i Linköping?

Solskyddsmontör

Huvudsakliga ansvarsområden

Har du erfarenhet av bygg och montage samt goda kunskaper om infästningsteknik? Trivs du med att möta kunder och montera solskydd i deras hemmiljö/arbetsplats? Då är du kanske vår nästa montör. Vi söker dig som är lösningsorienterad samt känner en stolthet i att leverera arbete av högsta kvalitet. Du är praktiskt lagd, händig, noggrann och ansvarsfull. Att du besitter en god social kompetens och förstår betydelsen av att vårda kontakten med våra kunder ser vi som en självklarhet.      

Som montör på Rullux:

Arbetslivserfarenhet/utbildning

Gymnasial utbildning samt relevant arbetslivserfarenhet är ett krav. B-körkort är ett krav. Liftutbildning, ställningsutbildning samt erfarenhet av affärssystem är meriterande men ej ett krav.

Övrigt 

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdag: 30 september 2021

Ansökan: maila CV och personligt brev till linkoping@rullux.se

Kontaktpersoner

Johan Lindgren

Om Rullux

Rullux Markis & Persienn är ett solskyddsföretag som startade 2003 och finns nu representerat på fem orter i södra Sverige. Med kompetens som sträcker sig ända tillbaka till 70-talet var det en självklarhet att starta egen tillverkning och därmed vara oberoende av avtal med leverantörer. Det innebär att vi har kort leveranstid och alltid kan rekommendera rätt produkt utifrån kundens behov och önskemål. Vår målsättning är växa i Östergötland och att vara det pålitliga och självklara valet av solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk.

Hitta fler lediga tjänster här