Är du vår nästa säljare i Linköping?

Säljare Solskydd

Huvudsakliga ansvarsområden

Vi söker dig som har hög social kompetens, är förtroendeingivande, strukturerad och har en stor portion eget driv. Tack vare att varje produkt tillverkas efter beställning är valfriheten och flexibiliteten på produkterna stora vilket ställer krav på att du som säljare är lyhörd, kreativ och har en god förmåga att sätta dig in i kundens behov och önskemål. Rollen som säljare innebär även överlämning till montörerna och därmed är din kommunikativa förmåga samt noggrannhet och detaljmedvetenhet av stor vikt.

Som säljare på Rullux:

Arbetslivserfarenhet/utbildning

Gymnasial utbildning samt relevant arbetslivserfarenhet är ett krav. Även vana av Officepaketet samt B-körkort är ett krav. Erfarenhet av affärssystem är meriterande men ej ett krav.

Övrigt 

Omfattning: Heltid. Helgarbete förekommer under högsäsong

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdag: 27 februari 2021

Ansökan: maila CV och personligt brev till apply@ioh.se

Kontaktpersoner

Rullux samarbetar i den här rekryteringsprocessen med [i.o.h] organisationsutveckling. Vid frågor är du varmt välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Oskar Aili på oskar@ioh.se eller 070-3304380.

Om Rullux

Rullux Markis & Persienn är ett solskyddsföretag som startade 2003 och finns nu representerat på fem orter i södra Sverige. Med kompetens som sträcker sig ända tillbaka till 70-talet var det en självklarhet att starta egen tillverkning och därmed vara oberoende av avtal med leverantörer. Det innebär att vi har kort leveranstid och alltid kan rekommendera rätt produkt utifrån kundens behov och önskemål. Vår målsättning är växa i Östergötland och att vara det pålitliga och självklara valet av solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk.