Terrassmarkiser i kassett

13
Aug

Terrassmarkis-RULLUX-TX8800
 
Terrassmarkiser i kassett är att föredra av många anledningar. Den skyddar väven mot väta och smuts i infällt läge. Den ger också ett stilrent intryck på fasaden när den är infälld då den finns i ett antal olika lackerade färger för att smälta in i husfasaden. Finns ett antal olika kassetter beroende på storleken man ska ha på sin markis och hur mycket plats det finns för att montera en markis.

En del av modellerna kan man även få med en frontrullgardin som skyddar när solen står lågt t ex. kvällssolen. Markisen manövreras med vev eller motoriserad. Är din markis motoriserad kan den även kompletteras med sol- och vindautomatik för ge bästa möjliga klimat och trivsel.

Denna markismodell har en semikassett som skyddar väven i infällt läge medan armarna sitter undertill. Markisen har en robust konstruktion som kan förses med en frontrullgardin om man önskar det.
Denna markis är en kompakt kassettmarkis som har en bygghöjd på endast 15,4cm. Lämpar sig för fasader med begränsad monteringsyta. Detta är en helkassett som kapslar in både väv och armar och ger ett stilrent intryck och smälter in i de flesta fasader.
Denna markis är en helkassett som kapslar in både väv och armar. Denna lämpar sig för större terrasser och uteplatser och kan föses med en frontrullgardin.
Detta är också en helkassettmarkis som skyddar väven och armarna. Detta är en större kassettmodell och lämpar sig bäst att tillverkas i större storlekar. Kan även förses med en frontrullgardin.

Boka hembesök
Hitta närmsta butik