Plisségardiner

9
Aug

Plisségardiner är en produkt som går att anpassa till de flesta fönster. Det finns ett stort utbud av vävar och mönster som gör att de kan stämma överens med inredningen. En snygg och stilren produkt som fungerar både som solskydd och gardin.

En plisségardin kan göras till de flesta specialfönster så som trekantiga, ej likbenta, sneda, halvcirklar mm. Finns nästan inga begränsningar för hur denna produkt kan varieras och fungera som solskydd oavsett fönster.

En plisségardin med enkelväv löper med synliga linor där hålen stansas fördelat jämt över produktens bredd.
Den stora skillnaden på en plissé och en duette är att duetten har isolerande luftfickor eftersom väven är dubbel. Vid ljusare vävval ger duette väven ett mjukare ljus och mindre skuggor. Luftfickorna isolerar också mot både värme och kyla. Det finns två olika typer av duette vävar. Duette classic är de klassiska plisserade vecken på båda sidorna av produkten och ger ett enhetlig intryck från både ut- och insida. Duette Fixé har en rak, kortare väv på baksidan som motverkar att gardinen sjunker ihop och luftfickorna tappar den isolerande förmågan..
Boka hembesök
Hitta närmsta butik