Persienner

9
Aug

persienner
Den klassiska persiennen finns i 3 olika bredder på lamellen, 16 mm, 25 mm och 35 mm och dessa går att variera i ett antal olika färger på lamellerna där linor, över- och underlister färgmatchas.

Elegantpersiennen har en unikt designad överlist och sluter tätt intill fönsterbågen och därför samlas det inte damm och smuts i persiennen.

Den klassiska persiennen finns i 3 olika bredder på lamellen, 16mm, 25mm och 35mm och dessa går att variera i ett antal olika färger på lamellerna där linor, över- och underlister färgmatchas. Beroende på vilken lamellbredd man väljer kan de monteras frihängande eller mellanglas. Till den frihängande modellen går det att välja en glasklar vridstång och integrerad låsmekanism i överlisten.
Denna persienn har en unikt designad överlist och sluter tätt intill fönsterbågen och därför samlas det inte damm och smuts i persiennen. Magneter som håller underlisten på plats medföljer. Elegantpersiennen är främst avsedd för fönster med 3-glas isolerrutor och placeras på fönsterbågens insida. Men den går med fördel att användas på andra konstruktioner också. Finns att få med 25 mm eller 16 mm lameller.
Boka hembesök
Hitta närmsta butik